
اکانت جدید (یا قدیمی) که این دو شرط رو هنوز نداره:
اکانتی که هر دو شرط رو داره:
رمزت توی مرورگر نوشته نمیشه — موقع ثبت سفارش مستقیم از حساب ذخیرهشدهت برداشته میشه.
رمزنگاریشده ذخیره میشه و فقط خودت میتونی ببینیش. هر وقت خواستی از «حسابهای من» حذفش کن.
مسابقه در برابر ساعت و نبرد راه خود را به بالای تخته های رهبر!
اولین بار در شیطان اصلی مقیم، مزدوران بازگشته اند! آیا شما آماده هستید که در این نبرد هیجان انگیز، مبارزه برای بقا در برابر آسیب فزاینده خطرناک دشمنان را آزمایش کنید؟?
شخصیت ها، قدیمی و جدید، اکنون می توانند از حالت احتمالی استفاده کنند – توانایی های منحصر به فرد که لایه های جدید از عمق استراتژیک و تاکتیکی را اضافه می کنند، هرگز در مزدوران دیده نمی شود!
مانند داستان اصلی، مزدوران دوباره تصور می شوند و منتظر کسانی هستند که از نبرد سریع گام برمی دارند!
اگه دربارهی خریدِ این بازی سؤال یا مشکلی داری، اینجا رو ببین؛ جوابِ بیشترِ سؤالهای رایج اینجاست