
اکانت جدید (یا قدیمی) که این دو شرط رو هنوز نداره:
اکانتی که هر دو شرط رو داره:
رمزت توی مرورگر نوشته نمیشه — موقع ثبت سفارش مستقیم از حساب ذخیرهشدهت برداشته میشه.
رمزنگاریشده ذخیره میشه و فقط خودت میتونی ببینیش. هر وقت خواستی از «حسابهای من» حذفش کن.
در یک منطقه امن کشف شده است، به نظر می رسد این نقشه توسط کسی مورد استفاده قرار گرفته است. آن را در پر زرق و برق و یادداشت پوشش داده شده است، مکان های مارک ارزش کاوش. شما مانند آن چیز دیگری پیدا نخواهید کرد، بنابراین همیشه آن را در خود نگه دارید.
اگه دربارهی خریدِ این بازی سؤال یا مشکلی داری، اینجا رو ببین؛ جوابِ بیشترِ سؤالهای رایج اینجاست