
اکانت جدید (یا قدیمی) که این دو شرط رو هنوز نداره:
اکانتی که هر دو شرط رو داره:
رمزت توی مرورگر نوشته نمیشه — موقع ثبت سفارش مستقیم از حساب ذخیرهشدهت برداشته میشه.
رمزنگاریشده ذخیره میشه و فقط خودت میتونی ببینیش. هر وقت خواستی از «حسابهای من» حذفش کن.
هدایت سفر به سبک با ارتقاء نسخه deluxe.
اگه دربارهی خریدِ این بازی سؤال یا مشکلی داری، اینجا رو ببین؛ جوابِ بیشترِ سؤالهای رایج اینجاست